Da li znate šta je “mlazni” orgazam?

Share Button

Ovaj orgazam se naziva “mlazni” i podrazumeva razdvajanje ejakulata (bele tečnosti) iz uretre u vreme najjačeg ženskog orgazma.

 Neke devojke, koje su doživele ovu vrstu orgazma tokom s*ksualnog odnosa sa partnerom u velikoj meri se plaše i počinju da se stide, jer one ne razumeju u potpunosti šta se desilo sa njima. I to sa dobrim razlogom.

Za neke muškarce “mlazni” ženski orgazam je direktan dokaz da je on bio u stanju da zadovolji svoju partnerku. I za žene je ovaj orgazam mnogo puta bolji od vaginalnog, klitoralnog orgazma, ili oba odjednom. Pa, pokušaćemo da vam pomognemo da doživite uzbuđenje u s*ksu dajući nekoliko saveta o tome kako da iskusite fantastičan “mlazni” orgazam.

Po pravilu, takav orgazam se postiže pravilnom stimulacijom G tačke. Ali to nije sve, na klitorisu se takođe mora nap*rno raditi. s*ksolozi preporučuju da se odnos započne predigrom i potrebno je da partneri pravilno zagreju jedno drugo. Kada je uzbuđenje podignuto do maksimuma, potrebno je da muškarac prodre u vaginu kažiprstom. Kretanje prsta mora biti veoma intenzivno i često. Zauzvrat, žene ne bi trebalo da jednostavno uživaju u onome što se dešava, već mu možete pomoći milovanjem klitorisa.

Sledeći korak je s*ksualni odnos. Najbolji položaj da se postigne ova vrsta orgazma smatra se “muškarac iza”, “muškarac na vrhu”, “osam”, “kašika”. Kada nastavite sa s*ksualnim činom ne zaboravite na klitoris – nastavite sa milovanjem. Ako se sve radi pravilno, osetićete neverovatan zadovoljstvo i orgazam se približava “mlazu” (u smislu da je sličan mokrenju). Ne ograničavajte se, ako želite da uživate, vi to zaslužujete! Nakon takvog orgazma, samo ćete želeti da se okupate i odete u krevet na talasu zadovoljstva.

Izvor : Lepotaizdravlje.Rs/Foto:shutterstock.

Share Button

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *