Devojke tvrde da u krevetu najviše vole ove četiri stvari

Share Button

Primenite samo jedan od ovih trikova i postaćete pravi umetnik među čaršavima…

Kada slušate njene potrebe

„Ponekad grub s*ks nije i najbolji. Veoma sam zahvalna što imam muškarca koji sluša moje potrebe u krevetu, a ne prati samo svoje koje ga čine srećnim. Ovo čini s*ks mnogo prijatnijim iskustvom za oboje“ napisala je Kami.

Kada je oralno zadovoljite

„Volim kada počnem da izlazim s nekim i kada me on iznenadi oralnim s*ksom. To je osvežavajuće i uzbuđujuće kada se muškarac pre svega fokusira na moje potrebe, pa tek onda na njegove. To čini da se potrudim još više i ja njega oralno zadovoljim“ smatra Lusi.

s*ksting

„I ja uživam u s*ksi fotografijama. Mi njima često šaljemo, pa je zabavno kada i mi iznenada dobijemo poneku sliku. To zaustavi moj dan na trenutak i učini da poželim da odletim kući kod njega zato što mi on pokazuje šta me čeka. A takođe pokazuje i da misli na mene. Koja devojka to ne voli?“ bio je odgvor Mišel.

Kada joj pružate brojne orgazme

„Kada nakon jednog orgazma on nastavlja da se trudi iako ja mislim da nema šanse da ponovo dostignem orgazam, to je tako s*ksi. Tera me da pomislim da mogu ponovo da uživam u orgazmu i to je tako uzbuđujuće“ napisala je Danijela.

Izvor: superzena.b92.net/Foto:www.pexels.com

Share Button

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *