DŽABA VELIČINA I TEHNIKA: Ako muškarac ne uradi OVO nikakav je ljubavnik

Share Button

Svaka žena će se razočarati.

Da li je moguće potpuno zadovoljstvo u s*ksu bez jedne sitnice? Zaista je reč o jednostavnom delovanju, koje će zaokružiti i dati dodatnu čar vrhunskom s*ksu… Međutim, ako muškarci ovo preskoče, vrlo je verovatno da će žena ostati razočarana.

Pogađate li o čemu se zapravo radi? Šta to s*ks čini potpunim i za žene savršenim? Tom temom pozabavilo se istraživanje u kome je učestvovalo 2400 ljudi, a čiji je krajnji zaključak bio da je intimnost u s*ksu podjednako bitna kao i tehnika, veličnina penisa, posvećenost i sve ono što igre u krevetu čini zabavnim.

Naime, sve što žene žele nakon s*ksa jeste maženje, tako da se ispostavlja da je ipak pažnja taj ključ koji otvara vrata ženskog srca, i u s*ksu, i van njega.

Čak 71 odsto ispitanica istaklo je da su zadovoljniji svojim partnerima u krevetu, ako se maze s njima 5 do 10 minuta nakon s*ksa, nego kada takva rutina izostane.

Žene su priznale i kako se nakon s*ksa osećaju vrlo ranjivo i pomalo nezaštićeno, i da su im zagrljaji i poljupci neophodni kao ventil, ali i kao pokazatelj da je njihovom muškarcu zaista stalo do toga kako se osećaju.

s*ks

Foto: Profimedia

Dakle, maženje je faktor koji sve menja i koji je damama neophodan da bi bile u potpunosit ispunjene i zadovoljne s*ksualnim odnosom.

Slažete li se?

Srbija danas
Share Button

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *