KO NE VOLI SEBE, NE VOLI NI DRUGE Žene, ovo nikada ne smete da uradite za muškarca

Share Button

Stalno slušamo savete o tome šta sve treba da uradimo zarad partnerove ljubavi, ali sada je vreme da saznate šta nikada ne smete učiniti zbog jednog muškarca.

1. Odustati od svojih snova

Vaši ciljevi i snovi važan su deo vaše ličnosti, to je ono što vas pokreće, motiviše i čini srećnom. Ako vam partner direktno (ili indirektno) sugeriše da je vreme za njihovo ostvarenje davno prošlo i da treba da se spustite na zemlju, možda je vreme da razmislite o tome da li želite da budete sa osobom koja ne veruje u vas.

2. Raditi stvari koje se kose sa vašim stavovima

Nikada nemojte dopustiti da vas neko ismejava zbog vaših uverenja i stavova. U svakom trenutku zaslužujete poštovanje bez obzira na razlike u razmišljanju. Razlike su sastavni deo svakodnevice jednog para i neće postati problem ako ste u vezi sa muškarcem koji uvažava vaše stavove i razmišljanja.

3. Promeniti izgled

On preferira brinete pa razmišljate o tome da obojite svoju plavu kosu. Govori vam da imate višak kilograma i treba da smršate. Sve su to ljubavni „prekršaji“ koje ne smete tolerisati. Svaka promena koju radite na svom izgledu mora biti motivisana vašom ličnom unutrašnjom željom, a ne željom osobe koja misli da niste dovoljno dobri baš takvi kakvi jeste.

4. Smanjiti standarde

Znate šta želite, znate šta vam treba i držite se toga. Nemojte da ostajete u vezi koja vas ne usrećuje, nemojte se zadovoljiti muškarcem koji nije dovoljno dobar za vas.

5. Ignorisanje prijatelja

Nemojte biti jedna od onih žena koja na zahtev muškarca u potpunosti zaboravlja svoje prijatelje. Ne zapostavljajte svoje društvo i nađite vremena za druženja sa njima jer su oni bili deo vašeg života puno pre nego što se pojavio vaš partner.

Autor: Alo.rs /Foto:pixabay.com

Share Button

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *