Najviše me uzbuđuje kada gledam ženu sa drugim muškarcima!

Share Button

Vern kaže da je na početku bilo teško i da je nakon prvog puta bio veoma ljubomoran. Ali, već s drugim iskustvom, zaljubio se u svoj novi hobi

Jedan od poslednjih londonskih p*rno bioskopa, Club 487, služi i kao svingerski klub za parove koji vole „sumnjiva“ mesta. Jedan od tih parova su i Vern i Melisa. Vern, naime, uživa da gleda svoju ženu tokom s*ksa s nepoznatim muškarcima, a pri tome ne želi da učestvuje u „akciji“.

Melisa je vesela, glasna plavuša koja uživa u s*ksualnim iskustvima s mnogo muškaraca u raznim londonskim svingerskim klubovima i to pred svojim suprugom, automehaničarem Vernom. Vern je pristojan tip u kasnim 40-tima. U braku s Melisom je više od 20 godina, od kojih su 15 proveli u svinganju, piše autor Džon Lukas za Vice.

U p*rnografskom bioskopu Club 487 postoje privatni separei u koje se smeštaju parovi koji, uz p*rniće u pozadini, razmenjuju partnere. U slučaju Verna i Melise, ona je jedina koja aktivno učestvuje u „akciji“. On je sasvim zadovoljan kada sedi sa strane i gleda ženu tokom s*ksa s brojnim muškarcima.

Da li ga zaista uzbuđuje gledanje? Vern kaže da je na početku bilo teško i da je nakon prvog puta bio vrloljubomoran. Ali, već s drugim iskustvom, zaljubio se u svoj novi hobi.

„Drugi je bio dobar tip, pristojan, pričao je s nama. Svideo nam se, bilo je u redu, uzbuđujuće“, rekao je Vern.
Tokom 15 godina, Melisa je bila s mnogo muškaraca, priznaje Vern, i dodaje da je „dobra devojka“.

„Ovde nam je dobro, jer znaš da će većinom muškarci doći, a Melisa voli da bude s mnogo muškaraca“, kaže Vern i priznaje da ne upražnjava s*ks s drugim ženama jer „nema potrebe“.

Vern i Melisa, naime, svoj dolazak u takve „divlje“ svingerske klubove najavljuju preko proverenih internet stranica, pa se Melisa upušta u s*ks s muškarcima koji se odazovu.

U razgovor se zatim „ubacio“ jedan od posetilaca, koji je prokomentarisao za Melisu:

„Bio sam s njom pre pola sata“, rekao je nepoznati muškarac, dok je drugi Vernu čestitao na „dobroj ljubavnici“.

Share Button

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *