Poljubite ovih 11 delova ženskog tela i uvijaće se od zadovoljstva

Share Button

Kosa

Kosa i milovanje ove ženske slabe tačke dovešće je do ludila. Maženje će je umiriti a intenzivnije milovanje ili povlačenje uzbuditi.

„Putić“

Krenite niz stomak ga venerinom bregu. Budite nežni jer su mnoge dame tu golicljive, ali uživanje neće izostati.

Unutrašnjost butina

Ako joj budete prstima dodirivali unutrašnjost butina uživaće, a ako je budete tu ljubili vrištaće od zadovoljstva. Ovo zadirkivanje je savršena predigra, a ona će jedva dočekati da vam se prepusti.

Stopala

Stopala su puna nervnih završetaka i baš kao što su sjajna tačka za opuštanje mogu biti upotrebljena i za erotiku. Upotrebite prvo dlanove da je opustite a onda i usne kako biste je skroz razoružali.

Ušna školjka

Lagano jezikom pređite preko ušne školjke vaše drage i samo će vaše ime želeti da čuje. Ima i onih koje vole da osete jezik u ušnom kanalu ali to je malo invazivno pa prvo pitajte.

Dlanovi na rukama

Lagano joj ivicom nokta pređite preko dlana pa je uzmite za ruku. Poljubite joj jagodice na prstima, poigravajte se jezikom. Dlanovima često ispitujemo neku površinu i u njima ima mnogo receptora za dodir. Iskoristite to kao vašu prednost.

Iza kolena

Krenite od članka i milujte joj nogu odozdo naviše. Deo iza kolena je posebno osetljiv jer njega retko dodirujemo. Posvetie mu pažnju i nežno ga dodirujte. A onda nastavite naviše…

Donji deo leđa

Isto kao i kod prethodnog primera ovaj region na ženskom telu je zapostavljen. Neka vam draga legne na stomak, izmasirajte je a onda je ovde nežno poljubite. Sigurno će vas sačekati prijatno iznenađen pogled.

Ključna kost

Ovo je nedavno proglašeno za najs*ksi deo ženskog tela. A čak su i sprski frajeri otkrili koje dve rupe su im s*ksepilnije od guze i grudi. Pratite prstom tok kostiju, ljubite joj vrat i onda pređite na ovaj deo. Uživaćete oboje.

Zadnji deo vrata

U Japanu se ovo smatralo za s*ksi deo tela jer se jedini video od odeće i punđe. Dodirnite je tu i oboje ćete se naježiti.

Budite kreativni

Svaki deo tela može da bude erotski raj ako mu se posvetite i komunicirate sa partnerkom, ne zaboravite da svako ima neku specifičnost koju voli ili ne voli.

Izvor: 24sata.rs/Foto:pixabay.com

Share Button

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *