Pre kreveta, pogledajte horoskop: Ovan voli da dominira, Rak voli sedeći, Vodoliji važan pogled

Share Button

Horoskopski znak otkriva kako psihološki profil osobe, tako i s*ksualne potencijale i sklonosti.

Ukoliko bolje upoznate s*ksualne sklonosti horoskopskih znakova, kao i način ili stil koji oni posebno preferiraju pri vođenju ljubavi, imate veće mogucnosti da ulepšate ljubavni i s*ksualni zivot.

OVAN

ŽENA: Vrlo je temperamentna, erotična i impulsivna. Privlače je ljubavne avanture, a u s*ksualnom odnosu voli da eksperimentise na razlicite nacine, ima potrebu za dominacijom.

MUŠKARAC: Vrlo izdrzljiv i potentan, širokog s*ksualnog apetita. Kod njega dominira strast, ali i impulsivnost, tako da „ljubavni vatromet“ može biti učestao ali i „munjevit“.

Ljubavni stil: Uvek diktirate tempo, kako u krevetu, tako i van njega. Tačno znate šta želite i šta vam pričinjava zadovoljstvo u ljubavnom odnosu, kao i šta Vas dovodi do uzbuđenja; skloni ste i preterivanju. Za vas su ljubav i s*ks dve odvojene kategorije. Vrlo ste zahtevni, uzbuđuje Vas aktivna predigra i uživate u svakom deliću svog i partnerovog tela.

Položaj: To mora biti neka poza koja Vas stavlja u dominantan položaj: partner je na leđima, a vi ste ga opkoračili i spustili se na kolena; položaj u kome možete da kontrolišete pokrete i ritam.

Erogene zone: Uz primarne s*ksualne zone, uši i vrat.

Sugestija: Na s*ksualne fantazije vas podstiču: dodiri, akcija, strast, nečiji provokativni izgled.

BIK

ŽENA: Vrlo je strastvena i romantična, a da bi ostvarila ljubavno-s*ksualni vrhunac mora biti potpuno oslobođena svih predrasuda. Uživa u obilju dobrih uslova, strasti i „vrelih emocija“ koje se izražavaju na direktan način.

MUŠKARAC: On je dobar i potenatan ljubavnik, ume da bude vrlo privlačan i uzbudljiv. Deluje s*ksi i romantično, a svoju partnerku obasipa različitim nežnostima. Međutim, sklon je određenoj vrsti s*ksualnih preterivanja kao na primer neumerenosti.

Ljubavni stil: Izuzetno ste vešti u ljubavnom i s*ksualnom zavođenju, sjajno pronalazite način da partnerove ruke i usne uvek postavite na „pravo mesto“. Uživate u dužoj predigri, odnosno u potpunosti i silovito se prepuštate zadovoljstvu ljubavnog odnosa. Dodiri i strastveni i dugi poljupci vas naročito uzbuđuju.

Položaj: Vi ste u nekoj pozi na leđima (žene), a partner vas je opkoračio, dok za muškarce važi obrnuta poza (partnerka je na leđima). Preferirate pozu klečanja, mada su kod vas dozvoljene sve poze koje vam pričinjavaju maksimalan užitak.

Erogene zone: Uz primarne s*ksualne zone, potiljak i vrat.

Sugestija: Na s*ksualne fantazije vas podstiču: dodiri, nečiji provokativni izgled, „zabranjeno voce“.

BLIZANCI

ŽENA: Neumorno traga za „svojim kosmičkim blizancem“ tj. za srodnom dušom koja treba da joj pruži intelektualno, s*ksualno i saznajno potkrepljenje. Pri tome je vrlo šarmantna, duhovita, zabavna, radoznala i „nestašna“.

MUŠKARAC: Vrlo leprsav, aktivan, radoznao i na prvi pogled „neuhvatljiv“. Ima raznovrsne s*ksualne i erotske fantazije, a nekima od njih deluje zbunjujuće na svoju partnerku: Ostvarice onoliko koliko mu partnerka bude dozvolila.

Ljubavni stil: Obožava ljubavno-s*ksualnu avanturu ili da se tako oseća prilikom čina vođenja ljubavi. Uzbuđuju vas glas, pojava, usne, svaki detalj koji u vašoj glavi uzburkava misli i stvara novu s*ksualnu fantaziju. Imate potrebu da čujete, vidite, pomirisite, liznete, okusite, probate sve što spada u s*ksualna zadovoljstva.

Položaj: Neka od poza kada ležite na strani ili na boku, licem uz lice, kao i uz veliku aktivnost nogu i ruku raznovrsne „akrobatske poze“.

Erogene zone: Uz primarne s*ksualne zone, naročito deo od malog prsta na ruci do lakta.

Sugestija: Na s*ksualne fantazije vas podstiču: priča, boja glasa, pokreti i različiti detalji.

RAK

ŽENA: To je romantična ljubavnica koja sve bazira na svojim dubokim osećanjima, povremeno ćudljiva, ali emotivno umilna i nežna. Prepušta se ljubavno-s*ksualnom vihoru tek kada oseti da je mažena, pažena i voljena. Jake emocije pothranjuju njene bogate s*ksualne fantazije i snove.

MUŠKARAC: Ume da vas zavede svojim čestim izrazima emocija, beskrajnim nežnostima i vrlo je romantičan. Sklon je maštanju i ume da emotivno udovolji i s*ksualno zadovolji svoju partnerku na različite načine.

Ljubavni stil: Obožava obilje nežnosti i dugu maštovitu predigru koja razbuktava vrele strasti. Ljubavno-s*ksualni vrhunac je za njih „čin predaje“, potrebno je da osete potpuno poverenje koje ih vodi ka emotivnom vezivanju. Govor očiju, nežni i dugi poljupci, maženje i dodiri su njihove „slabosti“. Svaki deo tela je njihova senzitivna tačka, ali samo pod „udarom jakih emocija“, jer samo osecanja vode ka strastima.

Položaj: Vaš partner je u sedećem položaju, siroko razmaknutih nogu, a vi se nalazite u njegovom krilu (za žene, a za muškarce obrnuti položaj), licem prema licu, uz nežne i duge poljupce, kao i dodire. Zatim položaj na leđima i na strani (boku) koji Vam dozvoljava bliski kontakt i mnoge izraze nežnosti.

Erogene zone: Uz primarne s*ksualne zone, naročito grudi, bradavice i stomak.

Sugestija: Na s*ksualne fantazije vas podstiču: nežnosti, topli pogledi, boja glasa, pokreti i strastveni poljupci.

LAV

ŽENA: Ona je romantična heroina, energična i vrlo temperamentna, a po potrebi ume da bude i vrlo nežna. Vrela krv struji njenim venama, ali u „određenoj pozi“ ume da ostavi i suprotan efekat. Kada se razbuktaju njene strasti prema partneru je vrlo zahtevna, senzualna i velikodušna ljubavnica.

MUŠKARAC: On je uvek „mačo tip“ ili „Vitez lavljeg srca“, ljubav je njegova velika strast! Želi u svemu da bude najbolji, to je njegova preokupacija. Pri tome je vrlo ponosan, strastven, romantičan i velikodušan ljubavnik. Svoju partnerku šarmira i zavodi u svakom pogledu, voli da dominira ali takođe dobro brine i štiti svoju ljubavnicu.

Ljubavni stil: Na direktan način i strastveno izražavaju svoja osecanja, uzbuđuje ih dodir, pogled, provokativni izgled ili ponašanje. „s*ksualni apetit“ im je vrlo naglašen, prilično su izdrzljivi i zahtevni. U ljubavno-s*ksualnom činu naizmenično se smenjuju energičnost i obilje nežnosti. Veoma su potentni i lako je „zapaliti“ njihove strasti, pri čemu tačno razdvajuju emocije od s*ksualnih poriva.

Položaj: Onaj u kome sedite naspram svog partnera, sto vam zatim dozvoljava različite varijacije sedećih poza. Narocito Vas uzbuđuju različite poze u kojima mozete da ostvarite „s*ksualnu dominaciju“ nad partnerom.

Erogene zone: Uz primarne s*ksualne zone, naročito kičma, bedra i prepone.

Sugestija: Na s*ksualne fantazije Vas podstiču: „vatreni pogledi“, iskre koje proizilaze iz nečije boje glasa ili pokreta, kao i strastveni poljupci.

DEVICA

ŽENA: Na prvi pogled je vrlo stroga, dobro opskrbljena svim mogućim manirima ponašanja. Naravno, iza te dobro uvežbane poze krije se dostojanstvena i emotivna priroda. Ali, do njenih tananih emocija i strasti oslobođenih „teških stega“, stiže se samo uz beskrajno strpljenje, neprekidno dokazivanje i bezrezervnu ljubav.

MUŠKARAC: Deluje rezervisano i „uglađeno“, naravno sve u pokušaju da dobro kontroliše svoja osećanja i strasti. Ipak, moguće ga je izbaciti iz te „uštirkane poze“, ukoliko partnerka pokazuje iskrena osećanja, rafinirane strasti i visoki stil. Duhovnost mu je veoma važna, ali ni on nije imun na „napade vrelih strasti“.

Ljubavni stil: Vrlo su zahtevni, svaki detalj je važan! Obožava osećaj bliskosti i poverenja, naročito ima potrebu da se nalazi na, odnosno da ostvari istu talasnu dužinu sa svojim partnerom. Stil i tehnika vođenja ljubavi su jako vazni, ali uz obaveznu „umerenost u svemu“. Znači, bez preterivanja.

Položaj: Položaj u kome sedite partneru u krilu (za žene, a za muškarce obrnuto). Dodiri ruku su jako važni naročito po vratu i grudima. Neki od ležećih položaja licem u lice, uz mogućnost da tačno vidite partnerove izraze lice.

Erogene zone: Uz primarne s*ksualne zone, naročito stomak i deo od pupka na niže.

Sugestija: Na s*ksualne fantazije vas podstiču: nečija boja glasa, gestikulacija ili mimika, celokupni izgled i pokreti.

VAGA

ŽENA: Ona je šarmantna i očaravajuća glumica, po potrebi neodoljiva i „čedna“. Uživa u igri zavođenja i dobro poznaje različite „ljubavne čarolije“ za osvajanje partnera. Ima rafinirani ukus i „lako“ se predaje ljubavnim izazovima i strastima. Vrlo je zahtevna u svakom pogledu i očekuje „poseban tretman“.

MUŠKARAC: On je veliki romantik, neodoljivo ga privlače i uzbuđuju sve primarne ženske čari. Svojoj partnerki ume da priredi čarobne i nezaboravne trenutke u skoro savršenoj kombinaciji nežnosti, ljubavnog zanosa i s*ksualnog užitka. Vrlo je šarmantan i vešto koristi sve svoje prednosti prilikom ljubavnog udvaranja.

Ljubavni stil: Preferira otmene stilove a odnos sa partnerom vodi direktno ka „ljubavnom vatrometu“, pri čemu ume dobro da kanališe svoju strast. Teži potpunoj harmoniji duha i tela, emocija i strasti ili potpunom jedinstvu u odnosu sa svojim ljubavnim partnerom.

Položaj: Jedan od položaja u kome ste vi na leđima, a vaš partner kleči (za žene, a za muškarce obrnuto). Naročito je važna upotreba ekstremiteta, ali i aktivni pokreti.

Erogene zone: Uz primarne s*ksualne zone, naročito predeo duž kicme, bedra, grudi i stomak.

Sugestija: Na s*ksualne fantazije vas podstiču: nečiji izgled, utisak, različiti izlivi nežnosti, topli pogledi, pokreti i strastveni poljupci.

ŠKORPIJA

ŽENA: Ona je kraljica transformacija od ljubavne zavodnice, neodoljive ili strastvene osvajačice, do nežne ljubavnice. Ume da bude veoma tajanstvena i provokativna, ali i emotivna. Kroz njene vene struji vrela krv, što je čini izuzetno senzitivnom, a u ljubavno-s*ksualnom pogledu nedoljivom ili fatalnom. Ume da razdvoji ljubav i strasti, ali uvek bira maksimum.

MUŠKARAC: On je vrlo strastven, a ljubavno osvajanje je njegova glavna preokupacija. Ima potrebu da dominira u ljubavnom odnosu i učinice skoro sve da vas u potpunosti zadovolji ili u potpuno sludi svojim strastima. Čak i njegova tajanstvenost ili ćudljivost ume da deluje hipnotički, jer lukavo i vešto koristi sve ljubavne čarolije. Pravi je mastor ljubavnog osvajanja, a svojoj partnerki pruža veliko zadovoljstvo tokom s*ksualnog čina; vrlo je potentan.

Ljubavni stil: Obožava različite izazove koji podižu nivo stasti i adrenalina. Potpuno se predaje ljubavnom vrhuncu tek kada oseti da je u potpunosti osvojio, opčinio ili zadovoljio partnera. Poseduje izuzetnu strast koju vešto kanalise do zajednicke kulminacije. Sjajni, ali i komplikovani ljubavnici.

Položaj: Pretežno položaj na leđima, u kojima je vaš partner u nekoj od poza iznad vas (važi za žene, dok je za muškarce obrnuto). Međutim, preferira i određenu dozu egzibicionizma, tako da su skoro sve poze moguće jer uzbuđenje, strast i inspiracija biraju odgovarajuću pozu.

Erogene zone: Uz primarne s*ksualne zone, naročito unutrašnji deo butina, prepone, grudi, bradavice i stomak.

Sugestija: Na s*ksualne fantazije vas podstiču: provokacije različitih vidova, nečiji izazovni i topli pogledi, boja glasa, pokreti i strasni poljupci.

STRELAC

ŽENA: Ona je vrlo temperamentna, impulsivna, izazovna i po potrebi provokativna. Tačno zna šta želi  od ljubavnog partnera i dobro razlikuje ljubav od strasti. U njenom ponašanju se nazire potreba za avanturističkim doživljajima, dominacijom, uzbuđenjem i nesputavanjem. Veoma je originalna i na vrlo direktan način (često joj nedostaje osećaj mere) izražava osvoja osećanja.

MUŠKARAC: On je vrlo energičan, u deliću sekunde snalažljiv i vešt prilikom ljubavnog kontakta, udvaranja ili s*ksualnog odnosa. Uz izuzetan šarm koji poseduje, ume da deluje duhovito i zabavno, sve ono što partnerku razoružava pred njegovim osvajačkim pohodom. Impulsivan je i vrlo direktno izražava osećanja, s*ksualne želje ili aspiracije. Za njega ne postoji: „ne“ ili „ne mogu“ on sve može ako je ponesen osećanjima ili strastima.

Ljubavni stil: Obožavaju slobodu u svakom pogledu. Njihov stil je originalan i direktan, u potpunosti se prepuštaju ljubavno-s*ksualnom vihoru. Ponekad deluju „neukrotivo ili divlje“, što dovodi do dodatnog zajedničkog uzbuđenja. Napomena: Klasičnost najmanje privlači.

Položaj: Neki od stojećih položaja licem okrenutim prema partneru ili leđima ka partneru. Posebno preferiraju određenu dozu neobičnosti ili originalnosti u ljubavnom činu, kao i egzibicionizam.

Erogene zone: Uz primarne s*ksualne zone, naročito prepone, unutrašnji deo butina, bokovi, donji deo leđa i stomak.

Sugestija: Na s*ksualne fantazije vas podstiču: Različiti izazovi, provokativan izgled, boja glasa, nečiji stil, ponašanje ili pokreti, boja glasa i strasni poljupci.

JARAC

ŽENA: Ima vrlo visoke kriterijume koje postavlja svom partneru, pri čemu i neprekidno povećava listu zahteva. Pri izražavanju osecanja deluje principijelno, odmereno i „strogo“ jer za sve postoje utvrđena pravila. Međutim, ume da bude i vrlo emotivna ili ranjiva, a tek nakon što oseti maksimalnu sigurnost i poverenje izražava svoja osećanja i strasti.

MUŠKARAC: On je pouzdan, izdržljiv i beskrajno uporan u svojim namerama. Potiskuje svoja osećanja, ali uvek gubi kontrolu kada pred sobom ima uzbudljivu partnerku koja u svom izražavanju umereno dozira emocije, strasti i praktične sposobnosti. U ljubavno-s*ksualnom odnosu maksimalno je predan, vrlo zahtevan i uspostavlja „stroge kriterijume“.

Ljubavni stil: Po svome stilu su vrlo konzervativni, preferiraju sve što potkrepljuje osećaj intimnosti, sigurnosti, poverenja. Uvek na strpljiv i siguran način, oprobanim receptom dolazi do onoga što želi u ljubavno-s*ksualnom odnosu.

Položaj: Nalazite se u nekome od klečećih položaja, a vaš partner ima aktivnu ulogu (za žene, a za muškarce obrnuto). Posebno preferirate klasične poze, kao što je položaj na leđima ili sa strane.

Erogene zone: Uz primarne s*ksualne zone, naročito unutrašnja strana kolena, stopala, grudi i stomak.

Sugestija: Na s*ksualne fantazije vas podstiču: različiti izlivi nežnosti, topli pogledi, boja glasa, pokreti i nečije ponašanje.

VODOLIJA

ŽENA: To je nesvakidašnja ili očaravajuca ljubavnica kod koje su dobro izmešana različita osećanja, snaga intelekta, s*ksualni nagon i poriv za prijateljstvom. Ume da bude prava zavodnica koja mami svojom pojavom, šarmom i originalnim nesputanim ponašanjem. Ponekad nije ni svesna svoje erotičnosti, a ponekad je svaki detalj ili pokret tela u službi njenog ljubavnog osvajanja.

MUŠKARAC: On je fascinatan kao pojava, ostavlja utisak svojim ponašanjem i pri tome je iznenađujuce inventivan ljubavnik. Ume da vas opčini svojim neobičnim idejama, kreativnim izražavanjem, emotivnom širinom i bogatim ljubavno-s*ksualnim fantazijama. On svoju partnerku nikada ne ostavlja ravnodušnom: Ukoliko mu je stalo ume da je učnini izuzetno zadovoljnom u svakom pogledu.

Ljubavni stil: Obožava intelektualnu stimulaciju! Za njih s*ks predstavlja izuzetan spoj vrlo neobičnog intelekutalnog, emotivnog i erotskog iskustva. S tim, sto je ta „neobičnost“ vrlo rastegljiv pojam. Preferiraju originalnost, nesputanost i određenu dozu (manju ili veću, sto zavisi od tačke stimulacije, inspiracije ili uzbuđenja) egzibicionizma.

Položaj: Neki od stojećih položaja, licem u lice ili leđima okrenutim prema partneru. Poze koje vam dozvoljavaju maksimalnu aktivnost, eksperimentisanje, akrobacije ili neuobičajenosti, sve zavisi od strastvenog zanosa i inspiracije.

Erogene zone: Uz primarne s*ksualne zone, naročito članci, unutrašnji deo butina, prepone, stopala, grudi i bradavice.

Sugestija: Na s*ksualne fantazije vas podstiču: različiti izazovi, nečiji provokativni izgled ili ponašanje, gestikulacija, boja glasa i pokreti.

RIBE

ŽENA: Ona je romantična heroina koja predstavlja sintezu mašte i stvarnosti, osećanja i strasti, jave i fantazije. Ljubav je njena duhovna hrana i u potpunosti se prepušta svojim osećanjima, partneru i ljubavnom vihoru. Njena mašta prevazilazi standardne okvire, a u kombinaciji sa ljubavnim impulsima i erotskim podsticajima to vodi ka ostvarenoj fantaziji ili ka fatalnosti. Veoma je predana i „lako pada“ na izraze sentimentalnosti, nežnosti ili ljubavno zavođenje.

MUŠKARAC: On je izuzetno emotivan i poseduje neodoljivi šarm, pravi „Romeo“. Njegova maštovitost i beskrajni izrazi nežnosti ce vas vinuti u nebeske visine, ume emotivno da opčini i usreći svoju partnerku. Emocije i strasti uvek su neraskidivo isprepletene, lako se prepušta različitim užicima, a najlepše ili najveće uzbuđenje oseća u ljubavno-s*ksualnom odnosu. Vrlo su plemeniti, popustljivi i pažljivi ljubavnici.

Ljubavni stil: Obožava da deluje stimulativno na svaki delić tela. Emotivni zanos koji osecate oslobađa vaša osećanja, maštu i erotske fantazije. Vrhunac u ljubavno-s*ksualnom odnosu za vas predstavlja „iskorak u drugu vremensku dimenziju“. Obilje nežnosti, poljupci i dodiri na vas deluju vrlo stimulativno.

Položaj: Jedan od uobičajenih i omiljenih položaja je da ležite na boku, a partner je iza vas, pri tome na sebi osećate njegov dodir, glas, dah i svaku drugu moguću stimulaciju (za žene, a za muškarce obrnuto). Uvek moraju da postoje beskrajni izrazi nežnosti, poljupci i dodiri.

Erogene zone: Uz primarne s*ksualne zone, naročito stopala, tabani, listovi, članci, gležnjevi, zatim grudi, bradavice i stomak.

Sugestija: Na s*ksualne fantazije vas podstiču: najrazličitiji izrazi nežnosti, topli pogledi, boja glasa, nečija pojava i pokreti, kao i strastveni poljupci

Share Button

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *