SA OVAKVOM ŽENOM MUŠKARCI SANJAJU DA BUDU U VEZI: Ako imaš ovih 5 osobina, svaki će da puzi pred tobom i moli te za malo ljubavi

Share Button

Sa kakvim ženama muškarci vole da budu u vezi…

Za svaku zdravu i ozbiljnu vezu, potrebni su trud i strpljenje oba partnera. Kompromis, razumevanje i razgovor čine tri glavne stavke svakog dobrog i zadovoljavajućeg odnosa, dok bez samo jedne – veza može da bude potpuno neuspešna.

Međutim, postoje tipovi žena koje najviše privlače muškarce, baš kao što neke žene privlače određeni tip muškaraca. Saznajte sa kakvim ženama bi muškarci najviše voleli da budu, kada je u pitanju tip ličnosti.

1. Žena koja je samouverena

Samopouzdanje, kao što već verovatno i znate, igra glavnu ulogu kod privlačenja suprotnog pola. Naravno, u pitanju je neka normalna količina u kojoj se osećate zadovoljno svojim izgledom i generlano životom. Muškarcima je s*ksi kada vide da žena zna koliko vredi i zato se ovakve žene nalaze na prvom mestu.

2. Koja voli avanturu i zabavu

Pod avanturom i zabavom se smatra avanturistički duh i želja za putovanjima i istraživanje novog, ali i iste stvari prenesene u krevet. Muškarci vole kada je svaki put drugačije, zabavnije i bolje. Takođe vole kada žena slobodno kaže šta želi i ne boji se svoje s*ksualnosti.

3. Koja voli da eksperimentiše

Najlepši deo veze jeste uživanje u novim iskustvima, bilo da je to isprobavanje hrane iz neke druge zemlje ili neka nova poza u s*ksu.

4. Koja bodri i stalno je tu

Muškarcima je potrebno da je neko tu za njih u bilo kakvoj situaciji. Nakon teškog dana na poslu ili bilo kakvog lošeg iskustva u životu, žena koja će biti stalno tu je nešto najbolje što svaki muškarac može da ima.

5. Kada je vesela i duhovita

Muškarci nam preporučuju: pokažite svoje pravo, veselo lice i slobodni duh koji se krije u vama! Pričanje glupavih viceva, smejanje za najmanju sitnicu je veliko “da” za sve muškarce. Pored toga što će se dodatno opustiti pred vama, partner pred kojim ćete se ponekad ponašati vickasto će to zaista ceniti i videti da možete da budete zabavni u bilo kakvoj situaciji.

Zenskimagazin.rs

 

Share Button

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *