SATERAO SAM JOJ SVE ŠTO SAM IMAO: Imao sam potpunu slobodu da je pumpam životinjski!

Share Button

-Ovo je bilo bolno, ali ubitačno dobro – jedva je izustila. Još uvek tvrda kurca, šakama sam je uhvatio ispod miške i ponovo podigao na fotelju.

Sada je znala da smo zamenili uloge, sada je ona moja igračka. Leđima je ležala na sedalnom delu prostrane fotelje, a noge sam joj savio tako da su joj kolena pritisla grudi. Bila je elastična, onako sitna. Držao sam je za članke visoko i njeno međunožje mi je bilo izloženo na volju. Obe njene rupe su bile lako dostupne i taman u visini mog struka.

Lagana suknjica je još uvek bila na njoj, a košulja, potpuno raskopčana, visila je pored njenog tela. U polučučnju, stavio sam glavić na ulaz u njenu potpuno raširenu i mokru pičku. Njime sam kružio po spoljašnjosti, koliko da pokupim sokove. Jednom sam je ubo polako, kako bih potpuno podmazao ku**c, a onda sam nastavio da je jebem snažnim, ravnomernim i dubokim udarcima. Kako je bila savijena, osetio sam da u pički imam manje prostora nego ranije, a njena grimasa sa svakim uterivanjem je govorila da je ovakvo jebanje boli.

Uživao sam osećajući njene isturene guzove na svojim preponama. Nije mi ostao ni milimetar napolju. Saterao sam joj sve što sam imao. Očekivao sam da će mi signalizirati ako je zaboli, ali se ona ni jednim pokretom nije opirala. U početku je opružala noge, trudeći se da ga pliće primi. Ubrzo se navikla. Imao sam potpunu slobodu da je pumpam životinjski. Gledao sam njeno lice, pratio grimase, otkrivao šta joj se dopada ili šta joj smeta dok je jebem. Snažno sam je tucao istiskujući svakim udarcem ječanje iz njenih pluća. Podigao je celu sa fotelje i na kurcu je preneo do dvoseda. Presavio sam je preko ivice debelog koznog naslona za ruke, namestivši joj dupe tako da joj je pička bila tačno na sredini naslona. Vrhovima nožnih prstiju je dodirivala pod, a rukama je pokušavala da nađe neki oslonac. Čvrsto sam je uhvatio za kukove i zabio se u nju od pozadi.

Uz glasan uzdah, uspela je da se osloni rukama. Levom svojom rukom, uhvatio sam je za rame i navlačio je na svoj ku**c sve snažnije i brže. Osećao sam da joj to prija. Potpuno se prepustila jebačini, svela je sebe na primitivnu ženku u teranju. U tom momentu, oboma nam je jedino bilo važno da se jebemo, da što više kurca bude unutra. Sva pamet, svest i savest su isparili iz naših bića. Mi nismo vodili ljubav, mi smo se jebali poput beslovesnih životinja. Praiskonski nagon za parenjem je vladao nama. Već su mišići nogu počeli da mi se grče od nepravilnog položaja, a nisam bio ni blizu orgazma. Morao sam promeniti pozu. Osetila je da usporavam i iskoristila priliku da me prekine.

-Stani – zapovedila je – Pusti mene.

Stao sam sam i podigao je da se uspravi na noge. Odvela me je do trpezarijskog stola, sela na njega i podigla i noge. Oslonivši stopala široko na površinu stola, dupe je primakla do same ivice. Raširivši kolena, oslonila se rukama iza sebi i rekla je „Sad jebi, hoću i ja da gledam kako ulazi!“ Uvalio sam ga, nastavljajući silovito da uranjam u nju. Radila je karlicom, nabijajući svoju rupu na ku**c. Gledala je.

-Oh kako je dobro, kako je ovo lepo. Volim da gledam ku**c koji me jebe.

Ovakav govor mi nije dozvolio da još dugo trajem. Palilo me je kada je govorila prljavštine.

Zapazivši to, ogolila je svoje najprimitivnije želje. Naređivala mi je stisnutih zuba:

-To, to, tako…..nabij ga do jaja. Jebi tu rupu, uvali ga skroz! Hoću celog do kraja, pomeri mi matericu !

Počeo sam da ječim osetivši munje koje su krenule iz dna stomaka. U trenu se skinula sa kurca i pružila stolom potbuške na stomak, okrenuta meni ponudivši mi gladno otvorena usta. Nisam ni trena oklevao i uvalio sam joj ku**c u usta. Desnom rukom mi je stisnula jaja. Nakon par pokreta, počeo sam da svršavam nabijajući ga njoj do grla. Uhvatio sam joj glavu za obraze i jebao je u usta. Halpljivo gutala ceo moj ku**c i sve što sam ispraznio. Sperma je curila delom i po parketu. Sa još nekoliko smirujućih mlazova, ispraznio sam i poslednje količine iz svog rezervoara, a ona je zadovoljno mumlala nadrkavajući mi kitu jednom rukom, dok je drugom mesila jaja. Orgazam je bio toliko jak da sam video bleskove ispred očiju. Okrenula se na površini ispred mene i gledala me je opružena, igrajući se mojim kurcem. Mazila je svoje umazano lice mojom kitom.

Erotica.com/Foto:www.pexels.com

Share Button

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *