Spavala sam sa dečkom koji ima MIKROPENIS! Evo kako je to tačno izgledalo!

Share Button

Naučnici kažu da je prosečan penis dugačak od 12 do 16 centimetara. Naravno, ima mnogo varijacija u veličini, a ja sam naišla na vlasnika verovatno najmanjeg penisa na svetu.

Naravno, nisam ga izmerila (iako sam to jako želela), ali u erekciji je bio dugačak kao moj palac. Dakle, oko pet centimetara.

 

PRVI ŠOK

Dugo smo izlazili i baš mi se dopadao, pa sam jedva čekala da stignemo do spavaće sobe. Akcija se odvijala u gotovo mrklom mraku, ali čak i tada, kada se skinuo, bilo mi je jasno da će ovaj s*ks biti drugačiji od svega na šta sam navikla. Ipak, rešila sam da ne odustajem.

 

DA LI JE UŠAO?

Ovo je najgora stvar koju možete da pitate tipa sa mikropenisom, i jedva sam se suzdržavala i tada, a i svaki naredni put da ga to ne pitam (i da, imali smo više od jednog s*ksa). Zaista u većini slučajeva nisam imala pojma da li je akcija krenula ili se još zagrevamo. Ubijala sam se radeći Kegelove vežbe, radila sam ih čak i za vreme s*ksa, ali zaista uglavnom nisam osećala baš ništa.

 

IMA POZA KOJE SU MALO BOLJE…

…ali naravno, ni u jednoj neće biti odlično. Ipak, u misionarskoj je baš, baš loše. Nekada sam umela da ga osetim u dogi pozi, koje sam se ipak najviše plašila jer sam tad stvarno osećala potrebu da ga pitam da li je ušao.

POSTALA SAM MAJSTOR ZA DUBOKO GRLO

A ko i ne bi sa tolišnim penisom? To nisam mogla da izvedem ni sa jednim drugim dečkom, tako da smo u tome oboje uživali.

 

UŽIVALA SAM I U ANALNOM s*ksU

To je zapravo bila poza gde sam mogla da računam na neko uživanje. Pre njega, svaki pokušaj analnog s*ksa bio mi je bolan, a sa njim sam osećala samo uživanje, bez trunke bola!

 

PO PRVI PUT SAM UŽIVALA U ORALNOM s*ksU

Potpuna je istina glasina da momci sa malim penisom pružaju najbolji oralni s*ks.

 

(bustle.com)
Share Button

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *