SVAKI Muškarac će OSTAVITI ŽENU KOJU VOLI, a sve zbog ova 4 razloga…

Share Button

Dobro razmisli kako se ophodiš prema njemu ako ga stvarno voliš, jer muškarci ne mogu da podnesu ove 4 stvari.

1. Želite da ga promenite po svaku cenu

Nažalost, mali broj žena na vreme shvati da se muškarci ne vaspitavaju – to se radi sa dečacima i tinejdžerima… U zrelim godinama, jači pol ima formiranje navike i obrasce ponašanje. Zbog ljubavi je u stanju da promeni neke stvari i napravi kompromise, ali ako pokušate da u potpunosti promenite svog partnera, to se neće dobro završiti. Između ostalog, da li želite da budete sa čovekom koji više nije ono što je bio u trenutku kada ste se u njega i zaljubili? No, problem je i to što će muškarac početi da se oseća nesigurno i kao da nije dovoljno dobar… Vremenom, on će jednostavno krenuti u potragu za ženom koja će ga voleti onakvog kakav on jeste.

2. Neprestano prigovarate, zvocate i zamerate
Podrazumeva se da ne treba da ćutite i da treba da mu zamerite ako je zaista nešto pogrešno uradio ili vas povredio. Ipak, ne treba banalizovati stvari i zvocati mu za sve i svašta. Neprestani prigovori i stalno traženje grešaka mogu da budu kontraproduktivni, te da učine da se muškarac oseti omalovažavanim i manje važnim. Pasivno-agresivni odnos svakako nije dobar temelj za uspešnu i zdravu vezu…

3. Mora da vas moli za s*ks

U svakom zdravom odnosu, s*ks je jedan od osnova veze. Ukoliko ga nemate, ili ga praktikujete sa neazdovoljstvom i na silu, to će se negativno odraziti na vašu bliskost i povezanost. s*ks je važan deo života svakog muškarca, i ako ga partnerka odbija, to će muškarca svakako oterati od nje.

4. Stalno ga upoređujete s drugim/bivšim partnerimaMožda neće priznati, ali nijedan muškarac na svetu, koliko god da je uspešan, ne želi da ga upoređuju sa drugima, posebno ne sa njegovim prethodnicima. Ako ga stalno stavljate u istu ravnu sa svojim nekadašnjim partnerima i govorite da su bolji od njega, možete ozbiljno da poljuljate odnos. On želi da bude najvažniji i najbolji muškarac u vašem životu, a ne da sluša hvalospeve na račun vaših bivših partnera. Stavite se samo u njegovu kožu – da li biste trpele takvo ponašanje?

Desilose.com
Share Button

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *