Teško vama ako ste u vezi sa ovim Zodijacima, oni su najljubomorniji

Share Button

Mislili ste da su Škorpije ljubomorne? Pročitajte tekst do kraja, možda vam budu jasnije karakteristike drugih znakova.

Ovan

Ovan ne voli zatvorene i misteriozne osobe. To mu stvara osećaj nesugurnosti i nepoverenja, pa ga to dovodi do opsesivne ljubomore.

Bik

Bik teži stabilnosti i harmoniji, bilo kakva pomisao o eventualnoj konkurenciji ga remeti u njegovoj svakodnevnici. Radije će se povući, nego svoj mozak opterećivati sumnjama.

Blizanac

Po prirodi Blizanci nisu ljubomorni, ali ponekad, u naletu sumanutih misli, skloni su da sami konstruišu u svojoj glavi izvesne situacije.

Rak

Rakovi toliko umeju biti zaslepljeni svojim emocijama, da isključuju svaku mogućnost da im se nešto dešava iza leđa.

Lav

Lavovima osećaj ljubomore nije stran. Oni su veoma sujetni i teško podnose da padnu u drugi plan. Njihovo veličanstvo nema niko prava da zaseni.

Devica

Device pre vole da izazivaju ljubomoru ne bi li došle do zaključka koliko je partneru stalo. One su sinonim dobre kontrole. Nećete videti kod nje osećaj ljubomore.

Vaga

Vaga je sama velika koketa i nije stabilna kada su u pitanju emotivna vezivanja. Gledajući iz svog ugla, ljubomorna je do momenta dok se ne obezbedi planom „b“.

Škorpija

Škorpija vrlo teško kontroliše svoju ljubomoru. To je njena dominantna karakteristika, pa iako drži većinu stvari pod kontrolom, ljubomora joj izmiče.

Strelac

Iako sklon ispadima povremenim avanturama, Strelac je vrlo ljubomoran. Drugima ne toleriše. dok svoje izlete vešto opravdava.

Jarac

Jarac nije ljubomoran. Međutim, sazna li da je prevaren nikada neće oprostiti I zauvek će se povući, bez šanse za povratkom.

Vodolija

Ni Vodolija se ne može „pohvaliti“ ispoljavanjem ljubomore. Oni su vrlo slobodnog duha i otvorenog uma. Međutim, posumnjaju li, postaju veliki cinici.

Ribe

Ribe vrlo intenzivno i konstantno imaju osećaj ljubomore. U strahu da ne budu napuštene u stanju su da se pretvore u pravog tajnog agenta.

Izvor: B92/Foto:shutterstock.com

Share Button

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *