Upala je gola u sobu i odgrizla muda svom bivšem dečku nakon što je on odbio da imaju „trojku“

Share Button

Nunzia del Viscio (43) je odgrizla testis svom bivšem dečku nakon što je on odbio da ima s*ks sa njoj i još jednim muškarcem u maju prošle godine.

Čitav događaj se desio nakon jedne večeri koju je Nunzia provela u opijanju i drogiranju, prenosi thescottishsun.co.uk.

Ona je nakon svoje smene u restoranu u Edinburgu sa kolegama otišla u noćni klub. Tamo su pili i konzumirali drogu, a onda su odlučili da odu do njenog bivšeg dečka Marsela Palme (44) i da tamo nastave svoju zabavu.

Nunzia je onda otišla u sobu sa njegovim prijateljem Masimom. Njen bivši dečko je na sudu rekao da je Nunzia onda gola došla u njegovu sobu i da je tražila da im se priključi u s*ksu.

– Kad sam odbio, počela je da vrišti na mene pa sam joj bacio njenu odeću i rekao da se gubi iz mog stana. Onda me je zubima zgrabila za testis. Nekoliko sam je puta udario i gurnuo joj prst u oko da bi me pustila, a onda je trznula glavom i iščupala mi testis – ispričao je on.

Kada je policija došla na mesto događaja Nunzia se branila tvrdeći da je postupila u samoobrani, ali je takođe priznala da se ne seća detalja.

– Kad je krenuo prema meni, ugrizla sam ga. Sećam se buke i krvi u ustima – rekla je ona.

Osuđena je na šest meseci zabrane izlaska između deset uveče i šest ujutro, a bivšem dečku mora isplatiti 570 evra odštete.

Share Button

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *