URLALA JE KAO DA JE SA CRNCEM: Podigao sam joj noge, posisao njene nožne prste i onda sam joj jako stavio svoju batinu!

Share Button

Čudno je biti u braku sa ženom koju voliš, ali sa kojom malo toga imaš zajedničko. Pocepanost duše ne može da zaleči ni odličan s*ks. Nešto nedostaje.

Još čudnije je kad upoznaš ženu sa kojom se savršeno razumeš, koja ti završava rečenicu i koja deli tvoj ukus u skoro svemu.

Vrhunac čudnog? Ta žena je sestra moje žene.

Iako je opšti dojam da je moja žena Sandra – crnokosa Afrodita velikih grudi i neverovatne zadnjice – puno lepša od svoje sestre, moram da priznam da sam Vesnu želeo od prvog susreta. Duga crna kosa joj je skoro dosezala zadnjicu, tamne oči gorele nekim hipnotišućim žarom, a sočne usne pozivale na poljubac. Bila je jako stidljiva devojka što joj je davalo poseban šarm.

Najlepše od svega su bile njene noge. Imala je noge modela. Kad god da bih je video u haljini, suknji ili, vrlo retko, kratkim pantalonama, uspaljivao sam se kao tinejdžer. Beskonačno mnogo puta sam kresnuo svoju ženu maštajući o Vesni, o tome kako mi se Vesnine noge omotavaju oko vrata. Imali smo oduvek sjajno razumevanje. Ukus u književnosti i muzici nam je bio identičan, a tokom razgovora i filozofskih rasprava koje se vode uz čašu vina neretko se dešavalo da završimo misao jedno drugom. Sa Sandrom nikad nisam osetio povezanost na toj ravni – vezivala nas je strast koja je počela da kopni.

Vesna je nekoliko puta spavala kod nas u stanu. Obično se to dešavalo nakon nečijeg rođendana ili pijanke organizovane drugim povodom. Jedna takva pijanka se organizovala za prvomajske praznike, a Vesna je prespavala kod nas.

Kad sam se ujutro probudio da operem zube, ušao sam u kupatilo i video Vesnu, mamurnu i neispavanu, kako se upravo priprema da uđe pod tuš, gola i lepša nego što sam ikad mogao da je zamislim. Postidela se i prekrila peškirom svoje nevelike grudi. Izvinio sam se i izašao van. Kasnije tog popodneva, nakon što je Vesna otišla kući, kresnuo sam Sandru triput zaredom. “Životinjo”, vrištala je od zadovoljstva, “čime sam te to toliko uspalila?” Vesnu nakon toga nisam video neko vreme. Stekao sam dojam da me izbegava.

Mesec dana kasnije, sedeo sam u stanu nakon što sam došao sa posla. Sandra je još uvek radila, imala je još par sati do završetka posla. Možda je licemerno od mene što sam bio ljubomoran na doktora sa kojim je radila, ali nisam sebi mogao pomoći. Razmišljao sam o tome kako je gleda u izazovnoj beloj uniformi svakog dana i kako se pali svaki put kad se ona sagne da izvadi karton nekog pacijenta.

Iz razmišljanja me trglo zvono na vratima. Otvorio sam i video Vesnu. Delovala je zabrinuto i ozbiljno. I lepša nego ikad. Letnja haljina je otkrivala njene prelepe duge noge, duga kosa pokrivala gola ramena, a usne tako lepo i ukusno našminkane da su vrištale da ih poljubim. Bleda put joj je davala aristokratsku lepotu. “Zdravo, Ivane”, rekla je svečanim tonom, “baš sa tobom moram da razgovaram.” “Uđi”, rekao sam i shvatio da nije ni pitala da li može da uđe.

Seli smo u dnevnu sobu. Kad se smestila, počela je sa pričom:

-Znaš… Jako mi je neprijatno da se sretnemo od onog dana kad si me…video.
-Da. Izvini, stvarno mi je žao… – ponovio sam veliku laž. Meni uopšte nije bilo žao što sam je video golu.
-Slušaj… Razlog zbog kojeg te izbegavam sve ovo vreme je taj što gorim od želje da ti postavim jedno pitanje…a malo se plašim da to uradim.
-Vesna, za Boga miloga, zašto da se plašiš?
-Ivane, htela bih da znam… Ti si prvi muškarac koji me video golu. Zanima me, da li ti se svidelo ono što si video?

Shvatio sam da je to moja prva i poslednja šansa kod Vesne. Odlučio sam da reskiram:

-Teško mi je reći. Video sam te samo nakratko… Morao bih opet da te vidim.

Ustala je i brzim pokretima svukla haljinu sa sebe. Ostala je u gaćicama i grudnjaku. Otkopčala je grudnjak i ukazale su se njene male grudi, a onda svukla gaćice. Nespretno je nogama svukla gaćice sa gležnjeva pa je umalo pala na pod. Srećom, ustao sam brzo sa kauča i prihvatio je pre nego što se to desilo. U tom momentu, bila je gola i u mojim rukama.

Poljubio sam je u usta dok sam se levom rukom igrao njenom kosom. Ljubio sam je sve strastvenije, po usnama, obrazima i uhu. Šapnuo sam joj na uho:

-Vesna, predivna si, nikad lepši prizor nisam video.

Uzeo sam je za ruku i odveo u spavaću sobu. Želeo sam da kresnem Vesnu na krevetu na kojem sam ko zna koliko puta kresao Sandru. Legli smo na krevet i ljubili se. Levom rukom sam i dalje mrsio njenu kosu, a desnom sam prelazio po njenim nogama, mom izvoru požude. Počeo sam je ljubiti po vratu, po grudima. Lizao sam njene bradavice, a desnom rukom dirao po klitorisu. Počela se uzbuđivati kao da sam već u njoj. Znao sam da je devica i da će moj ulazak biti bolan za nju pa sam je hteo što bolje pripremiti za to. Jezikom sam prelazio preko njenog stomaka, ljubio je oko pupka i onda prešao na njene savršene noge. Ljubio sam njena bedra, izvana i unutra. Prstima desne ruke sam joj i dalje dražio klitoris.

-Molim te – stenjala je – poliži me pre jebanja! Moja pica to želi!

Nikad je pre nisam čuo da prostači. To me dodatno palilo. Okrenuo sam se tako da budemo u pozi 69. Otkopčala mi je pantalone, a ja sam počeo da joj ližem picu. Želeo sam da je ližem bez prestanka, uživao sam i osećao da mi ku**c raste. I tako, dok sam je lizao i osećao da je ona napokon moja, osetio sam da mi je izvukla ku**c iz gaća.

-Kako ti je bre nabrekao – prostenjala je i stavila ga u usta. Stao sam sa lizanjem kako bih video taj prizor – njene nevine sočne usne, koje su mi do pre koji minut bile nedostižni san i za poljubac, su sada alapljivo ljubile, sisale i uvlačile moj ku**c.

-Liži, šta čekaš? – naredila mi je između dva uvlačenja kurca u usta.

Lizao sam je sigurno petnaest minuta, možda i duže, ali sam želeo da to traje celu večnost. Uspevao sam da se kontrolišem, da joj ne svršim u usta pre nego što je probijem. To mi je bio cilj. Želeo sam joj skinuti mrak. Stao sam sa lizanjem i izvadio joj ku**c iz usta. Delovalo je kao da joj je krivo zbog toga.

-Vesna, sad ću da te jebem kao nikad nikog pre – rekao sam, uspaljen kao životinja, sa kurcem nabreklim kao batina.

Ulazio sam polako u nju i ugrizao je za rame. s*ks sa devicom dotad nisam imao, ali sam negde pročitao da je to dobra fora kako bi je bolelo manje. Nisam baš siguran da je upalilo obzirom na Vesnin vrisak.

Jebao sam je i osećao kako je to vrhunac mog s*ksualnog života.j Podigao sam joj noge, posisao njene nožne prste, omotao njene noge oko svog vrata i onda joj stavio ku**c u pičku. Urlala je kao da je jebe crnac sa kurcem od 30 santimetara, a ja sam osetio slatku bol u kičmi zbog poze u kojoj smo se našli.

-JEBI ME, ZETE, JEBI ME! – zaurlala je. Nabijao sam ku**c sve jače i jače, želeo sam da me zapamti za sva vremena, da postane zavisna o mom kurcu, da me zove kad poželi da se kresne i da poslušno dođe, na kolenima, kad poželim da mi popuši ku**c.

Izjebao sam je onako kako Sandru nikad nisam. Izvadio sam ku**c iz nje sekund pre erupcije i uprskao je po grudima i ustima.

-A jesi bezobrazan – nasmejala se dok je brisala spermu sa usta. Ustala je sa kreveta i otišla pod tuš. Ja sam se izvalio sa najlepšim osmehom, osmehom čoveka koji je jebao ženu svog života.

Share Button

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *