Varam supruga svakodnevno jer je naš brak dosadan.

Share Button

Mislim da i on zna da me do orgazma neće dovesti, pa sve i da vodimo ljubav do Božića, u otvorenoj ispovesti kaže ova žena.

Jedna žena je odlučila da progovori o nesrećnom životu sa svojim suprugom, ali i o tajnoj vezi s ljubavnikom. U ispovesti za Daily Star ispričala je da ne želi da ostavi supruga jer se boji da će on umreti od tuge, ali ne planira da prekine vezu s ljubavnikom zbog kojeg se oseća živom.

Supruga je opisala kao „predivnu osobu“, ali kaže da među njima nema hemije. Tokom s*ksa razmišlja o tome šta mora da kupi ili koja pesma bi odgovarala na njenoj sahrani. Supruga laže da joj je tokom s*ksa bilo predivno.

Mislim da i on zna da me do orgazma neće dovesti, pa sve i da vodimo ljubav do Božića„, napisala je u ispovesti i dodala kako je zbog toga započela ljubavne afere.

„Varam supruga svakodnevno jer je naš brak dosadan. Žudim za strasti, treba mi pravi muškarac“, poručila je nesrećna žena i dodala da žudi za onima koji su lukavi i koje je teško kontrolisati. Trenutno joj je ljubavnik bivši pljačkaš banakadok su ostali bili lopovi ili trgovci automobilima.

S trenutnim ljubavnikom uživam u divljem s*ksu nakon kojeg sam potpuno iscrpljena za bilo šta u krevetu sa svojim mužem„, napisala je ona. Kaže da ide da legne pre svog supruga i da se, ako ne spava, pretvara da spava.

U jednom trenutku se osećam živom, a u drugom se gadim sama sebi i osećam krivicu. Na nedavnoj zabavi čula sam kako suprug govori prijatelju da me voli svim srcem i da ne može da živi bez mene. Rekao je da bi umro kad bi se s nama nešto dogodilo„, stoji u ispovesti.

Share Button

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *