Zavela me tašta Irena, pa ucenjivala sesom!

Share Button

Momak imao s*ks sa majkom svoje dugogodišnje devojke Marijane, pa mu se život pretvorio u pakao!

Ljudi neretko vole da sa drugima podele sočne detalje svojih zamršenih ljubavnih priča, te je jedan mladić iz Zagreba nedavno redakciji 24sata.hr poslao pismu u kojem je do detalja opisao kako je upao u klopku buduće tašte Irine.

Majka njegove dugogodišnje devojke ga je namamila u krevet, a potom ga je ucenjivala s*ksom. Njegovu ispovest prenosimo u celosti:

„Mirjanu sam prvi put ugledao u jednom zagrebačkom kafiću tokom Evropskog prvenstva u fudbalu u Poljskoj. S ekipom sam gledao svaku tekmu na istom mestu, za istim stolom, ali protiv Španaca bilo je toliko krcato da smo primili jedno žensko društvo za naš sto. „Valjda nam ove cure neće doneti nesreću“ mislio sam u sebi, a nakon par piva sam to počeo i glasno da dobacujem. I sećam se trenutka kad je Rakitić trebao da zabije gol, popeo sam se na sto, a nakon što je promašio „mrtvaca“, promašio sam i ja – pao sam dole sa stola kao s kruške…

Mirjana je prva skočila, pomogla mi je da ustanem, a ja – onako blentav – prvo što sam rekao bilo je: „Jesam li vam rekao da ćete nam doneti nesreću…“.

Nije se naljutila, zapravo samo se nasmejala. I tu sam se zaljubio. Osmeh kao iz bajke, prelepa crnka, zgodna, s šeširićem na glavi. Šta ćeš više? A do tad je uopšte nisam primetio, doduše suzdržavao sam se još do te 88. minute, a nakon što smo primili gol i ispali s prvenstva, Mirjana mi je ostala jedina uteha te večeri. Dugo smo pričali, tešila me je zbog poraza, a ja sam zbog nje u tren zaboravio i da smo igrali neku utakmicu. Uglavnom, počeli smo da se zabavljemo nekoliko dana kasnije, to je bio početak velike ljubavi.

Prošle godine, četiri godine otkako smo skupa, imali smo prve veće trzavice. Nedostatak strasti, problemi u komunikaciji i nešto slabiji s*ks, doveli su nas u neku čudnu situaciju. Ona je počela više da izlazi sa svojim društvom, ja sam opet počeo više vremena da provodim po kafićima s ekipom. Ljubav tu nije bila dovedena u pitanje, ali je očito bila reč o nekoj krizi. I baš sam ja, mamlaz, u toj krizi napravio najveću glupost u svemiru.

Njeni roditelji su razvedeni, otac se ponovno oženio i živi u Rijeci, a mama Irena, prilično atraktivna plavuša za svoje godine, imala je nekoliko likova, ali ništa ozbiljnije. A ja sam dosta vremena provodio kod nje i s mamom sam imao zaista prijateljski odnos. Znali smo da pričamo o svemu, pa čak i o s*ksu. I bilo mi je to sasvim normalno. A onda jedne večeri…

Mirjana je otputovala na neki dvodnevni festival s drugaricama pa me je njena mama zvala da dođem na večeru da ne budem sam. Pošto sam u Zagreb došao na faks iz jednog manjeg mesta, iznajmljivao sam stan i Mirjana je više živela kod mene nego kod sebe. Ali kad je klopa u pitanju, tu smo imali rezervisana mesta za stolom kod mame. I nacrtao sam se kod nje pre sedam sati, prilično gladan. Sve sam smazao za 15 minuta, Irena se smejala sve vreme kad je videla šta sve trpam u sebe.

Na kraju je otvorila bocu vina, pa smo polako pijuckali i pričali o svemu i svačemu. I razgovor je zaista bio veoma ugodan, toliko da smo otvorili i drugu bocu. Sedeli smo na trosedu, ona je imala neku s*ksi kombinezon haljinicu, i to je prvi put da se u meni nešto okrenulo. Muškarci, znate onaj osećaj kad se budi s*ksualno uzbuđenje iako nije ni trenutak ni osoba? Ali nisam mogao da se pomerim, a još sam i dosta popio. I tako smo mi završili na priči o s*ksu, naravno. Pitala me koliko često se Mirjana i ja s*ksamo i jesmo li zadovoljni. Iskreno sam joj ispalio: „Moglo bi biti bolje“. Nije se iznenadila.

„Nakon četiri godine više nije kao na početku?“ pitala je.

„Ni blizu. Nekako mi se čini da bi trebalo da napravimo korak napred, potpuno se s*ksualno oslobodimo i eksperimentišemo kako bi povratili strast, ali ona nekako nije za to. Čini mi se da je prekonzervativna“, bio sam iskren.

„Gledaj, to je sasvim normalno, samo morate da razgovarate o tome, morate da pokušate da začinite sekusalni život, probate neke nove stvari. O čemu ti maštaš? Što bi tebi bilo ok? Budi iskren…“, pitala je.

„Pa sad…ne znam… mi muškarci bi hteli svašta. Sve vrste s*ksa, samo da je nešto novo i uzbudljivo.“

„Pa dobro, to je dosta širok pojam. Koristite li kakve igračke? Erotske masaže? Jeste razgovarali o trećoj osobi?“

„Dobro, meni je palo na pamet da uključimo još jednu poznanicu u sve to, čak je bilo nekih znakova da bismo svi mi bili za neki eksperiment, ali nismo znali kako to izvedemo. A igračke? Imamo nešto, ali ne baš previše. Masaže su nam ok, ali to sve kod nas bude nekako obično.“

I tu smo se nas dvoje raspričali o svim vrstama s*ksa i s*ksualnog uzbuđenja. Primetio sam da je i njoj bilo napeto, primetio sam na način na koji je ispijala vino, da to instinktivno radi drugačije, sporije i senzualnije. Ili sam ja to umislio jer sam se napalio. U jednom trenutku mi je rekla…

„Dođi, pokazaću ti kakve sve igračke možete da isprobate. Imam neke favorite za koje sam sigurna da bi vam se svidele…“

I potom je ustala i pozvala me da je pratim do sobe. Nije upalila glavno svetlo, nego ono prigušeno, malu lampicu uz krevet. Oboje smo seli na rub kreveta, a ona je iz fioke vadila pravi mali arsenal s*ksualnih igračaka. Počeli smo prvo da se zezamo, kao, šta bih sad ja mogao da radim s kojom, umirali smo od smeha na neke moje pijane komentare… A potom je izvadila nešto što je nalikovalo na manji vibrator na nekom stalku ili bolje rečeno – sedlu.

Pitao sam je šta je to i kako to radi. „To ti je novi hit među ženama, zove se Sibian, ekstaza zagarantovana.

„Pa dobro, ali kako to radi?“

„Uključiš u struju i zajašeš ga“

„Tako nešto nikad nisam video, čak ni u p*rnićima. Ajde pokaži mi kako radi…“

Tu je mama Irena zastala i počela da se smeje.

„Ti si lud! Pred tobom to da radim?“

„Pa da, šta ima veze, kad već pričamo o svemu tome. Uostalom, ti si me dovela da mi pokažeš sve ovo. Sad mi demonstriraj.“

I tu joj je bilo naizgled neugodno, ali smo se još malo smejali i ona mi je rekla da se okrenem na trenutak. Naravno, okrenuo sam se prema ogledalu kako bih mogao da vidim što radi. Skinula je gaćice, ostala je i dalje u haljinici. Namestila se na ono sedlo i pokrila ključne delove haljinicom i rukama. Rekla mi je: „Evo, da ti pokažem“. Pritisnula je par dugmića i začulo se zujanje, a ona je od smeha u idućih nekoliko minuta došla u fazu dubokih uzdaha.

„Je li dosta? Jesi dovoljno video?“

„Ajde još malo, ovo je baš fora,“ rekao sam.

Što su sekunde prolazile, to je ona bila sve glasnija, uz pokoju rečenicu „Ti nisi normalan“ i „Što mi ovo radimo…“. I u nekom trenutku ja sam ustao, već su mi se pantalone skoro pocepale.

„Moram da ih raskopčam, malo mi je gusto unutra“ rekao sam a ona je opet počela da se smeje i to uz glasnije uzdahe, a ja sam ni pet ni šest skinuo pantalone i ostao samo u boksericama. Bio sam od nje udaljen nekoliko centimetara, gotovo da sam se prislonio na nju. I tu ona nije izdržala već je u sekundi posegnula rukom… U trenutku sam je povukao na krevet, u tren oka ušao u nju i ostalo je sve bila ekstaza. Trajalo je to neko vreme, jednom pa drugi put, pa treći… Pošto su na krevetu bile sve one silne igračke, ona je posegnula za nekima. I moram priznati da mi je to bio najbolji s*ks u životu. Problem je bio što je taj s*ks bio – s mamom moje devojke.

Ostao sam da spavam u njenom krevetu, ali ujutro, nakon što smo se otreznili, ispraznili i shvatili šta smo uradili, bio je pravi muk. Nismo pričali prvih sat vremena. I nakon toga ona je počela…

„Ok, napravili smo glupost. Stvarno smo idioti. Ali bilo je dobro, zar ne?“

„Ne znam šta sad da kažem, šta da uradim. Ali da, bila je ludnica!“

I trebale su nam tri sekunde da opet završimo u krevetu.

E sad, sutradan se Mirjana vratila, mi smo se pravili blesavi, iako u svakom sledećem zajedničkom druženju Irena mi je davala do znanja da me želi. Kad Mirjana nije bila u sobi, ona bi me uhvatila za moju muškost, znala je da mi uđe u toalet samo kako bi mi pružila kratko oralno zadovoljstvo. A ja nisam znao šta da uradim. Pa kakva je to majka koja to radi svojoj ćerki?! I kakav sam ja dečko koji to sve radi???

Ali bilo je toliko uzbudljivo da nisam znao kako to presečem. I jedan dan sam odlučio: reći ću Ireni da među nama ne sme više biti nikakvog kontakta jer želim da budem samo sa njenom ćerkom. Volim Mirjanu i ubijala me pomisao na to što joj radim. Znam da sam kreten, ali mislio sam da mogu još sve to ispraviti.

Ono što je usledilo me naprosto šokiralo. Mama Irena nije baš najbolje podnela to da sam je par puta kre**** i da sad želim da je uopšte ne vidim.

„Mislim, halo?! Pa normalno da to želim, napravili smo pi*dariju i sad želim da popravim stvar. Ako ovo Mirjana sazna neće više nikad hteti da čuje za mene ali ni za tebe – a ti si joj majka.“

„Pa zato se oboje moramo da se potrudimo da ne sazna. I budi čvrst. Ali to ne znači da se ponekad ne možemo zabaviti…“

Nije shvatila. Nije želela da shvati. I ne samo to. Nakon što sam joj odbrusio da ne želim više ništa s njoj, zapretila mi je.

„Znaš, osim onih igračaka koje si video u mojoj sobi, ja takođe volim i da se snimam tokom s*ksa. Čudno da nisi na stolu video i kameru. Moraću da ti pokažem kako izgledaš na snimku. Imamo lepe snimke, a izdvojila sam delove na kojima izgleda kao da si ti mene zaveo. Opio me pa iskoristio. Mamu svoje devojke. Ne znam kako će to shvatiti Mirjana, tvoji roditelji i prijatelji…“

Ona me je ucenjivala snimcima našeg s*ksa. Od stresa sam se razboleo, dobio sam visoku temperaturu i danima razmišljao kako da se izvučem iz toga. Da mi nije bilo stalo do Mirjane bilo bi lakše. Ako ona sazna za ovo, to bi je ubilo. Ne bi me više nikada pogledala.

Odlučio sam da uzvratim istom merom. Pravio sam se da sam se predomislio, da sam lud za njom ali da ne želim da povredim Mirjanu. Ipak, „odlučio sam“ da ćemo i dalje imati zabranjeni strastveni odnos. Jedno veče dok je Mirjana bila napolju s društvom završio sam kod mame Irene. Popili smo koju čašu vina i ja sam je zgrabio i odvukao u sobu. Vezao sam joj oči i počeo da je skidam. U nekoliko sekundi uspeo sam da smestim kameru na policu iza jedne vaze, tačno da gleda na krevet. I krenuo u akciju. Ipak, potrebe radi, dopustio sam joj da ona bude dominantna i pritom je, dok je glasno uzdisala, tražio da mi priča šta će mi sve raditi i zašto nas je snimala.

„Želela sam da budeš moj. Da izlete od Mirjane ne tražiš negde drugde već kod mene. Ja ti mogu pružiti sve što ti treba“

I to mi je bilo dovoljno. Nakon s*ksa krišom sam pokupio kamericu, a kod kuće pregledao sadržaj. To je to. Moja taktika je upalila, ona se primirila, još smo se jednom našli na ručku – ovoga puta van kuće – i dogovorili smo se da ćemo sve zaboraviti. Ako ne bude išlo, ja ću prekinuti s Mirjanom i otići svojim putem. Preživeću. Znam da sam kreten, ali u životu ništa nije crno-belo. Trudit ću se da budem bolji…“

Autor: Alo! /Foto:pixabay.com

Share Button

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *